• Serritslev Fiskepark
  • Nørresundby Havn
  • Sæby Havn
  • Klokkerholm Møllesø
  • Nørrelyngby Strand

Nørresundby Havn

Molefiskeri

Fiskeriet fra kajen i Nørresundby er legendarisk – en rekreativt plet midt i Storaalborg og et godt fiskested fra marts til juni. Først sildene og senere hornfiskene. Når det er en fridag med godt vejr, kan der være totalt fyldt op med store og små fiskere, nogle øvede og andre ret så uøvede.

Et grimt skilt på en god fiskeplads.Det har været nemt at parkere og nemt at komme til, men desværre er arealet solgt til en byggeinvestor, der har købt grunden for at bygge kontorer og lejligheder på stedet men har forregnet sig og gjort regning uden vært. Det er nu blevet til en strid med chikaner, der går ud over os lystfiskere. Heldigvis skal der være adgang til lystfiskeri på strækningen, men det er ret træls ikke at kunne parkere på kajen (se vedstående billede). Vi må håbe, at investorens planer går i vasken og salget af grunden kan gå tilbage til kommunen eller en mere forstående byggeinvestor, så vi kan bevare en attraktiv fiskeplads midt i Storaalborg – dem er der efterhånden ikke formange af.

Chikaner skal være for at reducere hastigheden,  ikke for at reducere lystfiskernes parkeringsmuligheder!

fiskepladser/nr.sundby_2013-001_456.jpg

Fisk

Fiskearter: Havørred, hornfisk, makrel, sild, stenbider og ålekvabbe

Du kan være heldig at fange havørred. I april-maj er der forårsild og fra sidste uge i april til Grundlovdag er der masser hornfisk lang gæstekajen – til venstre/øst for Limfjordbroen. Et par gange har jeg set, der er blevet taget stenbider på sildestykker, og makrellen er efter sigende på vej længede ind i fjorden og kan måskes tager her i sommerperioden.

I løbet af dagen varierer strømmen flere gange fra næsten ingen til meget stærk. Vanddybten midt i fjorden er 16 meter og 11 meter ved kajen, så der skal fiskes dybt efter sildene og makrellerne.

Find fiskepladsen

Forklaring:  Fiskeri i fjorde

Fiskekalender

Fangstchancer

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Hornfisk
Sild
Havørred

Forklaring    Lavsæson    Højsæson    Fredning


Fiskepladser

Fjord
Aggersund
Gøl Havn
Hals Havn
Marina Fjordparken
Nørresundby Havn
Aalborg Havn
Aalborg Østre Havn
Hav
Kyst
Put&Take
Å

Fisk og steder

MMXV-CMS v.5.0.8 - 2018.03.01. ViggoWeb ©2015-2018