970340990

MMXVOven vandeFisk på nettet

Fisk på nettet

fiskinettet-2x1.jpg

www.fiskepleje.dk

fiskinettet-2x1.jpgViden om fiskebestande i søer, vandløb og kystnære områder. DTU Aqua - Institut for Akvatiske Ressourcer – Danmarks Fiskeriundersøgelser.  Her kan du læse om, hvordan man bevarer og genskaber naturlige fiskebestande i vandløb, søer og kystnære områder. Den nyeste forskning om, hvordan man kan forbedre fiskenes levebetingelser, udsætte fisk og regulere fiskeriet bliver formidlet på dette website.

www.fisketegn.dk/

fiskinettet-2x1.jpgKøb dit fisketegn her på NaturErhvervstyrelsens fisketegnsystem – så kan du straks tage ud at fiske. Du får et fiskerinummer, som du skal have med sammen med legitimation, når du fisker.

naturerhverv.dk/fiskeri/lyst-og-fritidsfiskeri/

fiskinettet-2x1.jpgNaturErhvervstyrelsen under Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri har et afsnit forlyst- og fritidsfiskere. Her er blandt andet nyheder om lyst- og fritidsfiskeri, køb af fisketegn, regler, mindstemål samt fredningstider og fredningsbælter.

m.fisketegn.dk/

fiskinettet-2x1.jpgMinisteriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri har browserbaseret smartphone-app lige til at tage med på fisketuren, så har man altid de vigtige oplysninger ved hånden.
Bruger du den på en pc, skal du nok gøre dit browservindue meget smalt.

www.dmi.dk/hav/maalinger/tidevand/

fiskinettet-2x1.jpgdmi.dk kan du finde ud af, hvornår der er højvande og lavvande på udvalgte steder i Danmark. Det kan være meget nyttigt, når du skal på kyst- eller fjordfiskeri.

www.fiskogfri.dk/

fiskinettet-2x1.jpgDanmarks mest læste fiskeblad – Fisk & Fri – inspirerer dig til nye fiskeeventyr og tager pulsen på de seneste strømninger inden for lystfiskeriet.

www.sportsfiskeren.dk/

fiskinettet-2x1.jpgBladet Sportsfiskeren udgives af Danmarks Sportsfiskerforbund som medlemsblad.

fladfisk.dk

fiskinettet-2x1.jpgForum om fladfisk med blandt andet fangstrapporter, debatforum, artikler, fotoalbum og chatroom.

www.eu.purefishing.com/index_liste.php?langue=10

fiskinettet-2x1.jpgPure Fishing er en samling interessante lystfiskerbloggs – også med danske bloggere. Bloggsamlingen er sponseret af diverse grejfirmaer.

www.aalborg.dk/frie-fiskepladser

fiskinettet-2x1.jpgFrie fiskepladser i Aalborg Kommune.

www.ms-tinker.dk/

fiskinettet-2x1.jpgTurbåd fra Hirtshals

www.putandtake.info/nordjylland/

fiskinettet-2x1.jpgOversigt overput & take fiskesøer og fiskeparker i Nordjylland og resten af landet.

www.seatrout-mariagerfjord.dk/dansk

fiskinettet-2x1.jpgMariager Fjord er ikke blot Danmarks smukkeste. Fjorden rummer også et fiskevand i absolut international topklasse. Disse to kombineres i Seatrout Mariagerfjord, der under mottoet „Natur og lystfiskeri i topklasse“ er lanceret i starten af 2015.

udinaturen.skovognatur.dk/udinaturen/

fiskinettet-2x1.jpgFind frie fiskepladser med Ud i naturen, Skov og Naturstyrelsen.

www.b-l-f.dk

Brønderslev Lystfiskeriforening har omkring 70 km kilometer attraktivt fiskevand i Ryå og Nørreå  samt Kraghede søen. Der varierer fra små bække, brede åer og adgang til sø fiskeri. Desuden har medlemmer af foreningen adgang til at fiske på Sammenslutningen Nedre Ryå's fiskevand på de yderste 20 km af åen.

www.liveraa.dk

Lystfiskeriforeningen for Liver å blev startet i 1986 og hed dengang Lystfiskeriforeningen for Vrå og Omegn. I dag er foreningen veletableret med fiskeretten i det meste af Liver Å og med klub i Uhrenholdts Gård i Vrå. Derudover laver foreningen blandt andet vandløbsrestaurering, el-fiskeri efter moderfisk til avl og  udsætning af yngel.

www.altomfiskeri.dk/

fiskinettet-2x1.jpgEt ambitiøst domænenavn. Selv om sitet umuligt kan leve op til sit navn, finder en god del om det at være lystfisker.
Her er noget om forskellige fisk, hvordan man fanger dem og hvornår samt tips og tricks. Gode råd og informationer om hvad, manskal være opmærksom på og råd om hvad, man skal vide inden man går i gang med fiskeriet. Desuden er der en del videoer med klip om fiskeri.

megalops.dk/

fiskinettet-2x1.jpgLystfiskere – PR og marketing, fisketure, kurser og events...

www.ulnits.dk

fiskinettet-2x1.jpgSteen Ulnits redesignede og stærkt opdaterede website om lystfiskeri og fiskeribiologi.
Opdatering hver uge, stort fotogalleri med over 500 fotos og mere end 600 fiskeartikler og flere end 2.000 fiskefotos.

thomashansen.biz/

fiskinettet-2x1.jpg»Jeg har fisket på kysten siden jeg var knægt, og kystfiskeri efter havørred ligger stadig mit hjerte nært. Når det så er sagt foregår hele 80 procent af mit fiskeri i dag fra båd på de mange store fynske „havørredflats“, som jeg tillader mig at kalde dem. Det er et utroligt spændende fiskeri, der venter en, på de kæmpe lavvandede områder, der ligger omkring Fyn, og muligheden for at finde sine helt egne jomfruelige havørred pladser er meget større end langs kysterne.«

www.brasholt.com

Jagt- og fiskeributik i Hjørring.

www.fiskogfang.dk

Det er vores mål at dine forventninger hver gang du bestiller hos os, bliver opfyldt 100%. 

www.fiskegrej.dk

Sport Dres ApS, ca. 600 meter fra Nørrebro station.

www.fiskerishop.dk

Fiskerishop.dk er bygget af lystfiskere og har gennem årene noteret en lang liste med ønsker til en perfekt fungerende fiskeri webshop.

www.fisknu.dk

Hjul, stænger, endegrej, tilbehør

shop.go-fishing.dk

Go-Fishing har 2 butikker – På Dalumvej i Odense og i Haderslev. Tre butikker hvis du regner vores Webshop med, hvor du også finder et kæmpe udvalg – selvom du ikke får den personlige betjening og det gode tip med her.

www.grejonline.dk/

Danmarks største udvalg i endegrej. Fiskegrej på nettet – kæmpe udvalg til enhver lystfisker

grej.dk/

Alt fiske-udstyr – Shimano, Mepps, Vibrax, Abu, fireline, kinetic og mange flere.

www.grejgaarden.dk

Salg af fiskegrej fra butik og webshop.

hobbygrej.dk

Denne webshop har alt godt indenfor fiskeri. Find dit nye fiskegrej her og kom godt igang med fiskeriet.

www.huntershouse.dk/

Jagt- og fiskeriforretning i København med over 5000 emner.

www.jagtogfiskerimagasinet.dk/

Jagt- og fiskeriforretning i København.

www.korsholm.dk

Godt grej gennem generationer. Korsholm har udviklet sig til at være landets førende specialforretning inden for jagt, fiskeri og fritid med et bredt udvalg og rummer så godt som alt til et aktivt friluftsliv.

www.profishingstore.dk

Hos ProFishingStore lægger vi vægt på et højt service niveau, kvalitet og gode priser. Vi sidder altid klar ved e-mail, chat og telefon så vi kan hjælpe dig som kunde og samtidig give en god oplevelse med online køb.

www.adgangforalle.dk

Hvis du gerne vil have tekst læst højt kan du hente og installere programmet adgangforalle.dk
1. Hent og installer det gratis program; download her.
2. For at få teksten læst højt skal du markere den med musen først.
3. Klik på afspil. Teksten bliver sendt og kommer tilbage som lyd.
Din computer skal selvfølgelig have lydkort og højttalere.

www.viggoweb.dk

fiskinettet-2x1.jpgViggoWebWorld Viggo´s Web Verden, er om grafisk design, lystfiskeri m.m.m. fortalt og tegnet af webmester Nils V. Glistrup.


Oven vande

MMX-CMS v.3.1.0 - 2021.04.16. ViggoWeb ©2015-2021