682120831
  • Serritslev Fiskepark
  • Nørresundby Havn
  • Sæby Havn
  • Klokkerholm Møllesø
  • Nørrelyngby Strand

Frederikshavn Havn

21. oktober 2019   -Molefiskeri Makrel Saltvandsfiskeri

Molefiskeri

fiskepladser/fr.havn_2013-001_456.jpg

Der er mange gode fiskepladser inde i Frederikshavns havn. Det bedste råd er, at se hvor der står lystfiskere og fanger noget. Pladsen ved Krudttårnet er et godt sted, specielt når det blæser fra vest. Kajen langs Lagerak og Oliepieren/Havnekontoret samt ved fenderne (bassinet mellem Pier3 og Pier4) er oplagte steder. Yderbassinet ved stenene bag parkeringspladsen og bag Havnekontoret skulle være godt til fladfiskeri.

Den nye mole blev åbnet for adgang oktober 2019 og det giver mange nye muligheder. Læs mere her om den nye mole.

Læs mere på Frederikshavnguiden.dk

Færdsel på havnen

Frederikshavn Havn har i over hundrede år været en vigtig del af Frederikshavn, og mange har deres gang på havnen. Havnen er placeret tæt på byens centrum og er en naturlig del af mange Frederikshavneres hverdag.

Frederikshavn Havn valgt en ISPS-løsning, så man stadig kan følge livet på havnen eller fiske efter de mange fiskearter, der findes i havnebassinerne.

Er portene åbne og adgang ind til ISPS-områderne, så må man gerne færdes der. Man skal dog ikke være til gene for dem, der arbejder, og skal man naturligvis rette sig efter henvisninger fra havnens ansatte.

Frederikshavn havn har delt havnen og pierne ind i mindre ISPS områder, som kan åbnes og lukkes alt efter hvordan, der arbejdes på kajen. Så oftest er der lukket i ISPS-områderne, når der er skibe ved kajen.

Du er som lystfisker velkommen til at færdes i de åbne ISPS-områder men ikke til at skaffe dig adgang til de lukkede områder. Bevar det gode samarbejdet mellem havnen og lystfiskere og husk at rydde op efter dig.

Webcam

Du kan følge med i havneudvidelsen men også, hvad der foregår på Oliepieren, langs Skagerak og ved Pier4 og 5 på web-kameraet, der er opstillet på Kattegatsiloen og vises på Port of Frederikshavn.

Fisk

Fiskearter: Hornfisk, Ising, Makrel, Mørksej, Multe, Rødspætte, Sild, Skrubbe og Torsk.

Alt efter årstid kan der de rigtige steder på fiskes efter fladfisk, torsk og „sæson-fisk“ så som sild, hornfisk og makrel.

Find fiskepladsen

Fiskekalender

Fangstchancer

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Hornfisk  
Makrel  
Sild  
Torsk  
Skrubbe  
Mørksej  
Rødspætte  
Multe  
Ising  

Forklaring    Lavsæson    Højsæson    Fredning


Fiskepladser

Kyst
Fjord
Hav
Put&Take
Å

Fisk og steder

MMX-CMS v.3.1.0 - 2021.04.16. ViggoWeb ©2015-2021